lunes, 17 de febrero de 2014

Visita a la Biblioteca Municipal. Ens estimam els llibres. Ja som Socis!!!



               Primer A

Avui dilluns 10 de febrer hem realitzat una sortida conjunta els tres grups de primer curs d'Educació Primària, A, B i C. A les 10:00 tenia cita Primer A. A les 11:00 primer B, i a les 12:00 primer C. Als últims ens ha agafat la pluja i ens han hagut de venir a recollir a la bibilioteca.


 

 Primer B

Ja que estam iniciant el funcionament de la biblioteca escolar, era el moment idoni per començar a tramitar els carnets de soci de la Biblioteca Municipal. Així ha estat la visita.

Ens han rebut les bibliotecàries del torn matinal. Primer de tot ens han demanat si sabíem què es una biblioteca i que hi trobam. A continuació ens han demanat si sabíem quines coses hi podíem fer. Hem respost : llegir, fer consultes a Internet, ja que tenen connexió wi-fi, fer tasques de l'escola, així com llogar llibres i vídeos. També ens han demanat si coneixíem les normes de comportament exigibles per estar a una biblioteca i hem contestat: silenci, cuidar els llibres i col.locar els llibres on ens indiquin.

El llibre que es lloga es pot tenir per termini de dues setmanes prorrogables. Els videos una setmana prorrogable.


 
 Primer C


 
Com podem sol.licitar el préstec d'un llibre o un vídeo?

Mostram el carnet, la blbliotecària enregistra el préstec del llibre o vídeo seleccionat al programa informàtic de la biblioteca i tan fàcil com això...Ja podem triar llibres i portar-los a casa!!! Els llibres les hem de curar i no hi podem pintar ni escriure, ja que altres companys, tant de la nostra escola, com del CEIP Santa Eulària i Sant Cilíac també tenen dret de gaudir-ne  d'un us ple.

Algunes documentacions s'havien de completar, de manera que podeu anar qualsevol capvespre a la Biblioteca amb les vostres famílies i tramitar-lo directament allà. aportant la documentació que manca, o tot el procés.

Ja som socis, ens estimam els llibres i comença la nostra carrera com a lectors!!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario