lunes, 17 de febrero de 2014

El primer Nadal a Primària.




Primer A

El passat divendres 20 de desembre serà recordat pels infants de primer curs com les seves primeres festes de Nadal a la nova aventura de Primària. La jornada va començar  motivant-nos a l'aula, pensant amb el que representava la festa que estava per venir: esperàvem la vinguda del Patge Reial. Els alumnes estaven entre angoixats i molt contents, ja que sabien que el patge ens portaria regals per a classe. Poc abans d'esmorzar començàrem a sentir un rebumbori que anunciava la vinguda. Era ell. El patge va entrar a les aules de primer i el goig dels alumnes era tan gran que amb sort va poder donar un regal sense que li prenéssin de les mans.

Plantilles per dibuix, jocs de construcció, llibres. Els nostres racons serien des d'aquell moment més complets, per tant, aquelles estones en què mereixem un petit canvi de ritme i la setmana ha estat bona es podrien omplir amb un terme mig molt adequat entre aprenentatge implícit i diversió. Jocs de piscomotricitat fina, dibuix, creativitat...Es pot demanar més? La veritat és que no.


Primer B

A continuació anàrem al menjador, ja que la meteorologia no fou la millor. El mal temps no ens va permetre celebrar l'esmorzar escolar al pati, però res no ens va detenir. Molta de gent al menjador. Mai no havia vist un menjador tan replet d'alumnes, famílies i mestres tots en celebració donant compte de golosos àpats.



 Primer C

Acabat l'esmorzar i panxeta bén plena, anàrem a classe a cantar la nadala que vos havíem preparat: A "Nadal me'n vull anar" Es va interpretar 5 vegades. Les famílies varen gaudir de veure els seus fills a Primària i en varen poder fer fotos i vídeos de recordatori. Celebrat a nivell d'aula aquesta encomiable festeta, els alumnes varen anar marxant entre les dotze i mitja i les dues. S'obria una nova via plena d'expectatives, d'il.lusió, de vivències i d'aprenentatges. 2014 Entraria.

No hay comentarios :

Publicar un comentario