jueves, 27 de febrero de 2014

Crònica d'un Carnaval memorable.







Avui era Carnaval i els infants han vingut molt il.lusionats. Ja els esperàvem disfressats. Hem de reconèixer que nosaltres també hem pogut reviure l'autenticitat d'aquest dia involucrant-nos en la festa amb els alumnes. Havíem de jugar, ballar, menjar coca pro-viatge d'estudis, fer pati, sortir amb les cadires, participar en la desfilada, fer-ho el millor possible perquè el jurat ens donés una bona valoració i després, practicar la coreografia de la Rua del proper dimarts.

 

Ja de tornada a l'aula a les 13:oo de tot d'una els alumnes semblàven renuents a sortir al pati, però hi havia un fondo de música el suficientment temptadora com per deixar els dibuixets i els racons i dir: un dia és un dia. I hem fet un segon pati de quinze minuts que tots hem agraït a les portes d'un pontet que ens permetrà renovar energies a tots i poder emprendre amb força l'avaluació i l'inici del tercer trimestre.
La puntuació de la nostra desfilada ha estat de 17 punts. La cançó era del grup Pit Bull "la mano parriba" i ha estat fàcil que el ritme s'apoderàs de nosaltres i puguéssim motivar amb naturalitat les nines i nins de primer de primària: els grups A, B I C.


Al final ens han fet entrega del diploma de participació a la desfilada musical on dèia: "El trío Bailongo".

Vos desitjam que passeu un Feliç Pont!!!


El jurat de la desfilada s'ho ha passat d'allò més bé durant les actuacions. Estava format per Vicenta, Maite, Estefania, Xisca i Toni.


No hay comentarios :

Publicar un comentario